by FLIPP

CHRISTMAS by FLIPP

Onze eerste kerst wordt magisch!

Vorig jaar kon kerst helaas niet doorgaan, althans niet op de manier waarop we dat graag hadden gezien. Dit jaar pakken we het gelijk groots aan, magisch!

U wordt in de watten gelegd met een twintigtal luxe smaken. Klein maar fijn en per hoofdstuk vlot geserveerd, daartussen een kleine pauze. We voorzien alle hoofdstukken van perfect uitgebalanceerde wijn-spijs combinaties.

Bent u op zoek naar een heerlijke avond uit om dit jaar kerst te vieren? Reserveer dan hier uw tafel.

Gewijzigde openingstijden & dagen in december

Vanaf 14 tot en met 23 december kunt u ons kerstmenu al proeven in plaats van ons seizoen menu. Daarnaast hebben wij uiteraard nog keuze uit onze appetizers of uitgebreide a la carte kaart.

De week van kerst zijn we geopend van woensdag tot en met zondag waarvan 22 & 23 december enkel voor het diner vanaf 17:30 uur.

Vanaf 24 tot en met 26 december serveren wij enkel ons kerstmenu en vragen wij u om tussen 18:30 en 19:30 te arriveren. Eerste en tweede kerstdag kunt u ook gebruik maken van onze lunch, we serveren hetzelfde menu en vragen u dan om tussen 12:00 en 13:00 uur te arriveren.

Heeft u ons met kerst gemist? Na kerst zijn we van 28 tot en met 30 december nog geopend volgens onze reguliere openingstijden en serveren wij ons kerstmenu, daarnaast kunt u gebruik maken van onze appetizer en a la carte kaart. Daarna wensen wij u een prettige jaarwisseling en gaan wij genieten van onze welverdiende vakantie tot en met 17 januari

Door ons uitgebreide menu kunnen we op de avond zelf geen rekening meer houden met allergieën of dieetwensen. Heeft u een allergie of een dieetwens neem dan telefonisch contact op met 0107200933 zodat we naar een oplossing kunnen kijken. In bijzondere gevallen kan het zijn dat we een hoofdstuk vervangen door één of twee passende, grotere, gerechten.

Hoofdstuk 1: De zee

– Gillardeau oester, miso, basilicum, matcha
– Tartelette, schaaldieren, Anna Dutch – kaviaar
– Langoustine, paling, grapefruit
– Gevuld eitje, Noordzeekrab, aardappel
– Coquille, granaatappel, gember

Hoofstuk 3: Het bos

– Bouillon van hert, maii take, tuinkruiden
– Tartaar, pastinaak, salmiak
– Bitterbal, stoofvlees, pijnboompit
– Buikspek, kweepeer compote, aceto
– Filet, tarte tatin van bospeen, jus met den

Hoofdstuk 2: De tuin

– Zuurkool, appel, specerijen
– Topinamboer, boerenkool, kastanje
– Rode biet, eendenlever, witlof
– Spitskool, pompoen, cepes
– Agnolotti, bloemkool, zwarte truffel

Hoofdstuk 4: De tropen

– Lychee, bouillon van peer, munt
– Passievrucht, kokos, jackfruit
– Mango, witte chocolade, gember
– Pulled pineapple, maïs, citroen
– Banaan, koffie, zwarte truffel

Prijs kerstmenu per persoon inclusief tafelwater €130,- Prijs wijnarrangement per persoon €75,- All-in per persoon (menu-aperitief-wijn-water-koffie) €195,-*

*Indien u gebruik wilt maken van onze all-in prijs wilt u dat dan graag aangeven bij reservering.

Instagram @byflippnl
Facebook @byflippnl