Over FLIPP
De naam by FLIPP verwijst naar de bijnaam van chef-eigenaar Florian van Dillen, die geboren en getogen is in fruitregio de Betuwe. Het boegbeeld van de Betuwe is Flipje, het stripfiguur dat bekend staat als het fruitbaasje van de Betuwe. De organische elementen in het interieur zoals de planten en het ‘floriale’ behang verwijzen eveneens naar de Betuwse achtergrond van Florian.
Florian van Dillen
Na de koksopleiding werkte Florian bij diverse restaurants van hoger niveau voordat hij 3 jaar als sous-chef bij sterrenrestaurant Mijn Keuken in Wouw werkte. Vervolgens was hij 3,5 jaar keukenchef bij het Rotterdamse restaurant HMB. In 2020 opende hij zijn eigen zaak: MARA & ONTHEROCKX by FLIPP in Rotterdam.

Flipp in de media
Eten maken voor de zorg
Helaas moeten wij onze deuren tijdelijk sluiten en is het rustig, maar door het Corona-virus draait de zorg overuren. Daarom slaan wij de handen in één en bundelen onze krachten met Nick van DumpertEten en koken voor de zorg.
by FLIPP
in het nieuws
AD.nl
Corona bezorgde chefkok Van Dillen een valse start, maar nu is zijn binnentuin een soort ‘lusthof’
De Havenloods NL
Chef-kok Florian van Dillen opent by FLIPP in voormalig restaurant La Stanza
ChefsFriends.nl
Florian van Dillen opent restaurant in Rotterdam
In de Buurt (Rotterdam)
Op het Westelijk Handelsterrein opent een nieuw restaurant (én cocktailplekje)
Misset Horeca
Keuken van nieuw restaurant Florian van Dillen met hijskraan naar binnen gevlogen
Dumpert
