by FLIPP

Over FLIPP

De naam by FLIPP verwijst naar de bijnaam van chef-eigenaar Florian van Dillen, die geboren en getogen is in fruitregio de Betuwe. Het boegbeeld van de Betuwe is Flipje, het stripfiguur dat bekend staat als het fruitbaasje van de Betuwe. De organische elementen in het interieur zoals de planten en het ‘floriale’ behang verwijzen eveneens naar de Betuwse achtergrond van Florian.

Florian van Dillen

Na de koksopleiding werkte Florian bij diverse restaurants van hoger niveau voordat hij 3 jaar als sous-chef bij sterrenrestaurant Mijn Keuken in Wouw werkte. Vervolgens was hij 3,5 jaar keukenchef bij het Rotterdamse restaurant HMB. In 2020 opende hij zijn eigen zaak: MARA & ON THE ROCKX by FLIPP in Rotterdam.

Florian van Dillen

Flipp in de media

Eten maken voor de zorg

Helaas moeten wij onze deuren tijdelijk sluiten en is het rustig, maar door het Corona-virus draait de zorg overuren. Daarom slaan wij de handen in één en bundelen onze krachten met Nick van DumpertEten en koken voor de zorg.

by Flipp opent restaurant en bar in het Havenkwartier

Bron: © de Buik

We moeten nog even wachten maar in maart opent er weer een gloednieuwe zaak in het Scheepvaartkwartier van. Eigenaar Florian van Dillen droomt al vanaf zijn twaalfde van een eigen horeca zaak en kan niet wachten om zijn deuren te openen voor het publiek. Hij vertelt ons over de verwachtingen die we kunnen hebben bij het nieuwe By Flipp.

Lees het volledige artikel

Instagram @byflippnl
Facebook @byflippnl