by FLIPP
Cocktails drinken in een bar met een James Bond gevoel doe je bij ONTHEROCKX Bar. Klassiekers met een Rotterdamse twist of gewoon iets lekkers uit de hoge hoed van de barman. Kleine knusse tafeltjes en genieten van een wat bites van de kleine kaart.

ONTHEROCKX Bar

Waar u in de Zalmhaven op een hoog niveau woont, geniet u in onze cocktailbar op een hoog niveau van perfect uitgebalanceerde cocktails. Heerlijk voor na uw diner, perfect op elk moment. Kom binnen op vrijdag of zaterdag en geniet van luxe bites, een mooi glas wijn, champagne of een cocktail. Wat uw wensen ook zijn, wij vervullen ze!

ONTHEROCKX is vrijdag en zaterdag geopend vanaf 18:00 uur

Iets te vieren? ONTHEROCKX bar is de perfecte locatie voor jouw feest, borrel of presentatie! Kijk hier voor meer informatie.

Cocktails

Een selectie van onze cocktails

Basilicus Spritz

Italicus/Prosecco/Holy Grapefruit Soda

Paloma Joe

Del Maguey Crema de Mezcal/Limoen/Bucha Hop&Grapefruit

Flipp’s Fav Collins

Nordés Gin/suiker/Yuzu/Yuzu Lemonade

Monk’s Choise

Chartreuse Verte/Fernet Branca/Limoen/Suiker/No. 8 Tonic

The Flipp

Ketel 1 Vodka/Caffé Borghetti/St. Germain/Ei

Bar food

Krijg je van alle overheerlijke cocktail trek? Verwen jezelf met oesters, gerookte paling of prachtige Spaanse charcuterie. Vraag onze bartender naar de mogelijkheden.

by Flipp Bar Food
ONTHEROCKX Bar Cocktails

Cocktail workshop

Altijd al willen weten hoe uw favoriete cocktail gemaakt wordt? Meer weten over shaken, stirren, cocktails, mocktails of de ultieme gin&tonic? Boek dan met uw gezelschap een workshop in ONTHEROCKX by FLIPP. Elke workshop persoonlijk, elke workshop ideaal voor u!

Info en prijzen

+31 10 7200 933info@byflipp.nl

Instagram @byflippnl
Facebook @byflippnl