by FLIPP
Cocktails drinken in een bar met een James Bond gevoel doe je bij ON THE ROCKX Bar. Klassiekers met een Rotterdamse twist of gewoon iets lekkers uit de hoge hoed van de barman. Kleine knusse tafeltjes en genieten van een wat bites van de kleine kaart.

ON THE ROCKX Bar

James Bond meets Rotterdam. ON THE ROCKX combineert internationale allure met klassieke elementen zoals het prachtige plafond met ornamenten en kroonluchters. In de toegankelijke bar met comfortabele stoelen kun je terecht voor een glas wijn, een cocktail met een lekkere bite, een goede kop koffie of een biertje aan de bar.

ON THE ROCKX is vrijdag en zaterdag geopend vanaf 18:00 uur

Iets te vieren? ON THE ROCKX bar is de perfecte locatie voor jouw feest, borrel of presentatie! Kijk hier voor meer informatie.

Cocktails

Een selectie van onze cocktails

Basilicus Spritz

Italicus/Prosecco/Holy Grapefruit Soda

Paloma Joe

Del Maguey Crema de Mezcal/Limoen/Bucha Hop&Grapefruit

Flipp’s Fav Collins

Nordés Gin/suiker/Yuzu/Yuzu Lemonade

Monk’s Choise

Chartreuse Verte/Fernet Branca/Limoen/Suiker/No. 8 Tonic

The Flipp

Ketel 1 Vodka/Caffé Borghetti/St. Germain/Ei

Bar food

Krijg je van alle overheerlijke cocktail trek? Verwen jezelf met oesters, gerookte paling of prachtige Spaanse charcuterie. Vraag onze bartender naar de mogelijkheden.

by Flipp Bar Food
ON THE ROCKX Bar Cocktails

Cocktail workshop

Altijd al willen weten hoe jouw favoriete cocktail gemaakt wordt? Meer weten over shaken, stirren, cocktails, mocktails of de ultieme gin & tonic? Boek dan met jouw gezelschap een cocktailworkshop in bar ON THE ROCKX. Bij de reservering bespreken we wat jullie willen leren en daarna gaan jullie aan de slag met onze bartender.

Info en prijzen

+31 10 7200 933info@byflipp.nl

Instagram @byflippnl
Facebook @byflippnl