by FLIPP

Ontdek het menu dat chef Florian van Dillen en zijn team hebben samengesteld. Wisselende seizoensgerechten afgewisseld met klassiekers.

A la carte

Wisselende seizoensgerechten* afgewisseld met klassiekers.

* Prijzen en ingrediënten kunnen afwijken, deze zijn afhankelijk van het aanbod en dagprijs.

Kunt u niet kiezen?

Laat u verrassen met 5 gerechten – á €59,50 per persoon. Bijpassend 5-gangen wijnarrangement €39,50 per persoon. Menu alleen per tafel te bestellen

Oesters

Gillardeau special

per stuk – 6 / 3 stuks – 15 / 6 stuks – 27,5

Juina Special

per stuk – 4,5 / 3 stuks – 12 / 6 stuks – 22

keuze uit:
– naturel
– tomaat, rode peper en koriander
– ananas, vadouvan en passievrucht
– vinaigrette sambai & zoete ui

Appetizers

Gevuld eitje

noordzeekrab, ponzu & avocado – 9
supplement Anna Dutch kaviaar – 9

Brioche paling

getoast brioche, gerookte paling, roomkaas & yuzu – 6,5

Tournedos Rosmini

getoast brioche, levercrème, pekelvlees & madeira gelei – 6,5

Gazpacho (v)

basilicumolie & passievruchtgranité – 6

Tataki van watermeloen (v)

gerookte soja, sesam & bleekselderij – 7

 

Voorgerechten

Gebrande langoustine

gehakte oester, venkel en avocado – 18

Tartaar aubergine (v)

canneloni paprika, Parmezaanse kaascrème en pickles – 14

Carpaccio van ossenhaas

ponzu, spek en truffelpecorino – 18
supplement lever krullen – 6

Rauw gemarineerde dorade

gazpacho van watermeloen, burrata en paprika – 16

Schaaldieren soep

beukenzwam, kokos en gember – 13

Burrata (v)

tomaten, citrus en basilicum – 15

Hoofdgerechten

Kabelauw

witte asperge, kreeft, gerookte aardappel & daslook – 25

Tournedos Rossini

krokant brioche, gebakken lever, truffel & madeirajus – 35

Rode Mul

groene curry, komkommerchutney & kaffir – 25

Gepocheerde kreeft

kort gegrild, seizoengroenten en kreeftenjus
half – 24 / heel – 39

Tortellini (V)

shiitake, pompoenchutney en parmezaanse kaas – 20
supplement truffel – 5
supplement lever – 6

Côte de boeuf +- 1000gr.

37,50 p.p. (per 2 personen te bestellen)

Sides

Frites

verse friet – 5
met truffel & Parmezaan – 8

Salade

watermeloen, mango, ui pickles en koriander – 5
(Ook zonder koriander te bestellen)

Groenten

knapperige sugarsnaps met soja en limoen – 5

Patisserie

Soufflé

aardbei, rabarber & kokos – 12

Macaron

bramen, yoghurt & gember – 12

Dame blanche

pure chocolade, bourbon vanille & room – 12

Avocado

hangop, komkommer & kokos – 12

Kaas van Het Kaasatelier

bijpassend garnituur – 14

Vanwege het gebruik van dagverse en seizoensgebonden producten kan het zijn dat er wijzigingen ontstaan ten opzichte van onze online menukaart, wij zorgen ten alle tijden voor een passend alternatief.

Instagram @byflippnl
Facebook @byflippnl