by FLIPP

Ontdek het menu dat chef Florian van Dillen en zijn team hebben samengesteld. Wisselende seizoensgerechten afgewisseld met klassiekers.

A la carte

Wisselende seizoensgerechten* afgewisseld met klassiekers.

* Prijzen en ingrediënten kunnen afwijken, deze zijn afhankelijk van het aanbod en dagprijs.

Oesters

Gillardeau special

per stuk / 3 stuks / 6 stuks

Geay special

per stuk / 3 stuks / 6 stuks

Keuze uit:
– naturel
– tomaat, rode peper & koriander
– ananas, vadouvan & passievrucht
– zoete ui & sambai vinaigrette

Appetizers

Gevuld eitje

noordzeekrab, ponzu & avocado
Supplement 5 gram Anna Dutch kaviaar

Brioche paling

getoast brioche, gerookte paling, roomkaas & yuzu

Tournedos Rosmini

getoast brioche, levercrème, pekelvlees & madeira

Gazpacho (v)

basilicum & granité van passievrucht

Tataki van watermeloen (v)

shichimi togarashi, shiso & zwarte knoflook

 

Voorgerechten

Gebrande langoustine

gehakte oester, venkel & avocado

Carpaccio van ossenhaas

ponzu, aardappelkrokant & truffelpecorino
supplement truffel
supplement lever

Schaaldierensoep

beukenzwam, kokos & gember

Burrata (V)

tomaten, citrus & basilicum

Hoofdgerechten

Tournedos Rossini

krokant brioche, gebakken lever, truffel & madeirajus

Rode Mul

groene curry, komkommerchutney & kaffir limoen

Gepocheerde kreeft

kort gegrild, seizoengroenten & kreeftenjus
half / heel

Tortellini (V)

shiitake, dashi & parmezaanse kaas
supplement truffel
supplement lever

Cote de boeuf

per 2 personen te bestellen

Sides

Friet

verse friet
met truffel & Parmezaan

Salade

koolsla, wortel & dragon

Groenten

gebakken bloemkool, kappertjes & beurre noisette

Patisserie

Soufflé

Perzik, rozemarijn & karnemelk

Macaron

bramen, yoghurt & gember

Dame blanche

pure chocolade, bourbon vanille & room

Avocado

hangop, komkommer & kokos

Kaas van Het Kaasatelier

bijpassend garnituur

Kunt u niet kiezen?

Met passie samengestelde gerechten, voor als u niet kunt kiezen.

Keuze uit 5 gangen, 6 gangen of 7 gangen

Have it my way

Rauw gemarineerde zeebaars

mexicaanse mole – tijgermelk – maïs – koolrabi

Kabeljauw

bleekselder – lavas – tomaat – ui

Tortellini

shiitake – salie – dashi – parmezaan
supplement truffel

Barbarie eend

schorseneer – blauwe bes – paddenstoel – lak van dubbelbier

Javanais & lever *

klassiek gebak – geweckte bramen – eucalyptus – vanille

Perzik

karnemelk – pompoen – framboos – rozemarijn

Kaas **

Selectie kazen van het kaasatelier

Vanwege het gebruik van dagverse en seizoensgebonden producten kan het zijn dat er wijzigingen ontstaan ten opzichte van onze online menukaart, wij zorgen ten alle tijden voor een passend alternatief.

Instagram @byflippnl
Facebook @byflippnl