by FLIPP

Ontdek het menu dat Florian van Dillen samen met zijn team creëert. Het beste van het seizoen afgewisseld met uitgebreide klassieke a la carte mogelijkheden.

Appetizers

Gevuld eitje

noordzeekrab, ponzu & tomaat – 9
Supplement 5 gram kaviaar – 9

Brioche paling

getoast brioche, gerookte paling, roomkaas & yuzu – 6,5

Tournedos Rosmini

getoast brioche, levercrème, pekelvlees & madeira – 6,5

Bospaddestoelen (v)

aardappel, knoflook & truffel  – 7

Feta (v)

komkommer, paprika & mint – 7

Oesters

Gillardeau

per stuk – 6 / 3 stuks – 15 / 6 stuks – 27,5

Geay

per stuk – 4,5 / 3 stuks – 12 / 6 stuks – 22

Keuze uit:
naturel
tomaat, peper & koriander
basilicum, matcha & miso
peterselie, citroen & lardo

Have it your way

Met passie samengestelde gerechten, voor als u wel kunt kiezen

Ook op vrijdag en zaterdag kunt u genieten van onze a la carte kaart. Wel dient u op deze dagen een voor- hoofd- en nagerecht te bestellen

Koud

Coquille

Meiknol, jalapeño, pompoen & truffel – 25

Rundertartaar

Pastinaak, paddenstoelen & perenvinaigrette – 22

Burrata (V)

Maïs, avocado & tomatenazijn – 18

 

Specialiteit

Côte de boeuf

per 2 personen te bestellen – 42,5 p.p.

Warm

Tournedos Rossini

gebakken ganzenlever, madeirajus & truffel – 45

Vangst van de dag & Coquille

schaaldierencurry, bloemkool couscous & kerrie – 35

 

Tortellini (V)

shiitake, dashi & parmezaanse kaas – 25

supplement truffel – 12,5
supplement lever – 9

Patisserie

Soufflé

13

Have it my way 

13

Dame blanche

13

Selectie kazen van ‘Het Kaasatelier’

bijpassend garnituur – 16

Sides

Friet

verse friet – 5
met truffel & parmezaan – 8

Groenten

Sugar snaps, soja & limoen – 5

 

Lunchmenu

3-gangen €44,-
4-gangen €50,-

 

Have it my way

Met passie samengestelde gerechten, voor als u niet kunt kiezen

Ingrediënten die meebewegen met het seizoen en de stemming van de dag. Laat u meenemen in het smakenpalet van MARA restaurant.

Als u niet kunt kiezen, wees gerust, dat is onze specialiteit! Wij maken elke dag de juiste keuzes met betrekking tot versheid, herkomst en kwaliteit zodat u verantwoord kunt genieten.

In Flipp’s favorites flavors maken we gebruik van groenten en dierlijke producten zoals vis, vlees en zuivel.

In Flipp’s favorites veggies maken we enkel gebruik van groenten en zuivel.

In beide mogelijkheden zorgen we voor unieke, met zorg samengestelde en uitgebalanceerde gerechten, welke we serveren als verrassing in 5-gangen.

Flipp’s favorites flavors

€75

Flipp’s favorites veggies

€75

Supplement winter truffel

€12,50

Supplement kaas

Selectie kazen van ‘het Kaas Atelier’ €16

Bijpassend dranken arrangement

Door onze sommeliers geproefd als de beste optie €45

Bijpassend dranken arrangement alcoholvrij

Diverse huisgemaakte sappen en ferments €35

 

ON THE ROCKX by FLIPP

Wist u dat u op vrijdag en zaterdag na het diner terecht kunt in onze bar voor een heerlijke after dinner cocktail?

Vanwege het gebruik van dagverse en seizoensgebonden producten kan het zijn dat er wijzigingen ontstaan
ten opzichte van onze online menukaart, wij zorgen ten alle tijden voor een passend alternatief.

*Ook op vrijdag en zaterdag kunt u gebruik maken van onze a la carte kaart.
Wel dient u op deze dagen een voor- hoofd- en nagerecht te bestellen.

Al ons rundvlees komt van runderen die zowel gevoerd als geslacht worden in Nederland,
in beheer van De Jong & Vader uit Strijen. De runderen lopen altijd buiten;
blij vlees – daar worden wij ook blij van!

Heeft u bijzondere wensen, dieetbeperkingen of allergieën, overleg dan met één van onze medewerkers

Instagram @byflippnl
Facebook @byflippnl