Ontdek het menu dat chef Florian van Dillen en zijn team hebben samengesteld. Wisselende seizoensgerechten afgewisseld met klassiekers.
A la carte
Wisselende seizoensgerechten* afgewisseld met klassiekers.
* Prijzen en ingrediënten kunnen afwijken, deze zijn afhankelijk van het aanbod en dagprijs.
Lunch
Laat je verrasen door de chef…
3 gangen verrassing – 37,50
2 gangen verrassing – 32,50
Oesters
Gillardeau special
€6 per st. / €15 per 3st / €27,5 per 6st
Juina Special
€4,5 per st. / €12 per 3st / €22 per 6st
keuze uit:
– naturel
– tomaat, rode peper en koriander
– ananas, vadouvan en passievrucht
– komkommer, groene kruiden en Granny Smith
Appetizers
Gevuld eitje, met
– noordzeekrab, ponzu en avocado – €9
– artisjok, tomaat en olijf – €7
– supplement Oscietra kaviaar – €9
Getoast brioche, met
– gerookte paling, roomkaas en yuzu – €6,50
– terrine foie gras met chutney van pompoen – €6,50
Tartaar van ossenhaas
zwarte bonensaus, kimchi en mimosa van ei – €9
Rauw gemarineerde tonijn
watermeloen, gezouten citroen
en St. Nicolas Brebis Dalemerie – €9
Voorgerechten
pijnboom Gebrande langoustine
gehakte oester, venkel en avocado – €20
Steak tartaar van kalfshaas
krokante aardappel, gevogeltelever en pickles – €18
Gepekelde zalm
sesam, basilicum en miso – €15
Carpaccio van ossenhaas
ponzu, spek en truffelpecorino – €19
– supplement lever krullen – €6
Rauw gemarineerde dorade
gazpacho van watermeloen, geitenkaas en paprika – €15
Langoustine soep
beukenzwam, kokos en gember – €14
Burrata (v)
tomaat, pijnboompit en basilicum – €14
Hoofdgerechten
Gebakken Schol
bloemkool, beurre noisette en cepes – €26
Tournedos Rossini
krokant brioche, gebakken lever, truffel en Madeira jus – €32
Rode Mul
mossel, groene curry en komkommerchutney – €29
Côte de boeuf 900gr.
jus met gepofte knoflook
min. 2 pers – €37,50 p.p.
Gestoomde kabeljauw
knolselderij, oester en vinaigrette van gember en ponzu – €26
Boerderij eend
Pompoen, nectarine en kokos – €28
Gepocheerde kreeft
kort gegrild, zomergroenten en kreeftenjus
half €22 / heel €38
Tortellini (v)
shiitake, salie en parmezaanjus – €22
– supplement truffel – €7,50
Sides
Frites
– portie frites – €5
– met truffel en parmezaan – €8
Kropsla
caeser dressing, gekookt eitje en snijboon – €5
Groenten
knapperige sugarsnaps met soja en limoen – €5
Patisserie
Soufflé citrus
aardbei, witte chocolade en dragon – €11
Macaron
bramen, yoghurt en gember – €12
Dame blanche
pure chocolade, vanille en room – €10
Avocado
hangop, komkommer en kokos – €12
Tarte Tatin
appel, gebakken lever en vanille ijs – 14
Kaas van ‘Het Kaasatelier’
met bijpassend garnituur – €14
Bij de koffie
Mille-feuille met mokka, peer en hazelnoot – €6,5
Bij de thee
Citroentaart met merengue en framboos – €6,5
Vanwege het gebruik van dagverse en seizoensgebonden producten kan het zijn dat er wijzigingen ontstaan ten opzichte van onze online menukaart, wij zorgen ten alle tijden voor een passend alternatief.