by FLIPP

Ontdek het menu dat chef Florian van Dillen en zijn team hebben samengesteld. Wisselende seizoensgerechten afgewisseld met klassiekers.

A la carte

Wisselende seizoensgerechten* afgewisseld met klassiekers.

* Prijzen en ingrediënten kunnen afwijken, deze zijn afhankelijk van het aanbod en dagprijs.

Lunch

Laat je verrasen door de chef…

3 gangen verrassing – 37,50
2 gangen verrassing – 32,50

Oesters

Gillardeau special

€6 per st. / €15 per 3st / €27,5 per 6st

Juina Special

€4,5 per st. / €12 per 3st / €22 per 6st

keuze uit:
– naturel
– tomaat, rode peper en koriander
– ananas, vadouvan en passievrucht
– komkommer, groene kruiden en Granny Smith

Appetizers

Gevuld eitje, met

– noordzeekrab, ponzu en avocado – €9
– artisjok, tomaat en olijf – €7
– supplement Oscietra kaviaar – €9

Getoast brioche, met

– gerookte paling, roomkaas en yuzu – €6,50
– terrine foie gras met chutney van pompoen – €6,50

Tartaar van ossenhaas

zwarte bonensaus, kimchi en mimosa van ei – €9

Rauw gemarineerde tonijn

watermeloen, gezouten citroen
en St. Nicolas Brebis Dalemerie – €9

Voorgerechten

pijnboom Gebrande langoustine

gehakte oester, venkel en avocado – €20

Steak tartaar van kalfshaas

krokante aardappel, gevogeltelever en pickles – €18

Gepekelde zalm

sesam, basilicum en miso – €15

Carpaccio van ossenhaas

ponzu, spek en truffelpecorino – €19
– supplement lever krullen – €6

Rauw gemarineerde dorade

gazpacho van watermeloen, geitenkaas en paprika – €15

Langoustine soep

beukenzwam, kokos en gember – €14

Burrata (v)

tomaat, pijnboompit en basilicum – €14

Hoofdgerechten

Gebakken Schol

bloemkool, beurre noisette en cepes – €26

Tournedos Rossini

krokant brioche, gebakken lever, truffel en Madeira jus – €32

Rode Mul

mossel, groene curry en komkommerchutney – €29

Côte de boeuf 900gr.

jus met gepofte knoflook
min. 2 pers – €37,50 p.p.

Gestoomde kabeljauw

knolselderij, oester en vinaigrette van gember en ponzu – €26

Boerderij eend

Pompoen, nectarine en kokos – €28

Gepocheerde kreeft

kort gegrild, zomergroenten en kreeftenjus
half €22 / heel €38

Tortellini (v)

shiitake, salie en parmezaanjus – €22
– supplement truffel – €7,50

Sides

Frites

– portie frites – €5
– met truffel en parmezaan – €8

Kropsla

caeser dressing, gekookt eitje en snijboon – €5

Groenten

knapperige sugarsnaps met soja en limoen – €5

Patisserie

Soufflé citrus

aardbei, witte chocolade en dragon – €11

Macaron

bramen, yoghurt en gember – €12

Dame blanche

pure chocolade, vanille en room – €10

Avocado

hangop, komkommer en kokos – €12

Tarte Tatin

appel, gebakken lever en vanille ijs – 14

Kaas van ‘Het Kaasatelier’

met bijpassend garnituur – €14

Bij de koffie

Mille-feuille met mokka, peer en hazelnoot – €6,5

Bij de thee

Citroentaart met merengue en framboos – €6,5

Vanwege het gebruik van dagverse en seizoensgebonden producten kan het zijn dat er wijzigingen ontstaan ten opzichte van onze online menukaart, wij zorgen ten alle tijden voor een passend alternatief.

Instagram @byflippnl
Facebook @byflippnl