by FLIPP

Ontdek het menu dat chef Florian van Dillen en zijn team hebben samengesteld. Wisselende seizoensgerechten afgewisseld met klassiekers.

Oesters

Zeeuwse Platte 000000

plat – €4 per st. / €10 per 3st / €18 per 6st

Juina Special

creuses – €3,5 per st. / €9 per 3st / €17 per 6st

keuze uit:
– sjalot, rode wijn azijn en citroen
– tomaat, rode peper en koriander
– rabarber, gezouten citroen en roos
– komkommer, groene kruiden en granny smith

Selectie

Selectie van verschillende oesters met bijpassende wijn of bubbel * – €24 per 8st

* de wijnen en bubbels zullen wij apart toelichten

Appetizers

Gevuld eitje, met

– noordzeekrab, ponzu en aardappelschuim – €8
– artisjok, olijf en truffel (vegetarisch) – €7
– supplement Anna Dutch kaviaar 5 gram  – €7

Getoast brioche, met

– gerookte paling, roomkaas en yuzu – €8
– terrine foie gras, appel en meiknol – €8

Steamed bun

pulled pineapple, kokos en pinda – €8

Tartaar van ossenhaas

zwarte bonensaus, bosui en ei – €12

Rauw gemarineerde tonijn

met mango en emping – €12

Voorgerechten

Rauw gemarineerde coquilles

geplukte ossenstaart, knolselder en yakiniku – €24

Steak tartaar van kalfshaas

krokante aardappel, gevogeltelever crème en pickles – €19

Gepekelde zalm

sesam, basilicum en misocrème – €15

Carpaccio van ossenhaas

Parmezaanse kaas, rucola vinaigrette en spek – €20
– supplement lever krullen – €6

Rauw gemarineerde zeebaars

citrus, radijzen en ponzu – €22

Zacht gegaarde kalfswang

rode biet, aardappelschuim en truffel – €19

Langoustine bouillon

beukenzwam, kokos en gember – €15

Velouté van topinamboer

gerookte aardappel, artisjok en groene kruiden – €12
– vega

Burrata

salsa van tomaat, basilicum en citroen – €14
– vega

Hoofdgerechten

Rode mul uit de houtskooloven

zoet-zoute meiknol, zilte groenten en garnalenjus – €26

Tournedos Rossini

krokant brioche, gebakken lever,
verse truffel en madeirajus – €32

Gebakken griet en mossel

met bloemkool, gebrande mosterd en vadouvan – €28

Côte de boeuf

met sjalot, gepofte knoflook en braadjus
1000 gram (2 pers) – €39,5 p.p.

Kabeljauw en gepocheerde oester

met knolselderij, dragonolie en beurre blanc – €26

Gebakken zwezerik

met chutney van bospeen, chorizo en laurierjus – €28

Gepocheerde kreeft

kort gegrild, voorjaarsgroenten en kreeftenjus
half €22 / heel €38

Bospeen

radijs, grapefruit en witlof – €14
– vega

Tortellini

shii-take, salie en parmezaanjus – €22
– supplement truffel – €7,5
– vega

Sides

Frites

– portie frites – €5
– met truffel en parmezaan – €7,5
– met ‘zoer vleis’ – € 7,5

Kropsla

– met avocado, gekookt eitje en boerenkaas – €5
– met ansjovis mayonaise,
gedroogde tomaat en croutons – €5

Groenten

knapperige groenten met soja en limoen – €9

Patisserie

Soufflé citrus

aardbei, witte chocolade en dragon – €12

Crème brûlée

pistache, vanille en passievrucht – €10

Dame blanche

pure chocolade, vanille en room – €10

Macaron

framboos, munt en sinaasappel – €12

Kaas van ‘Het Kaasatelier’

appelstroop, notenbrood en kweepeer – €15

Bij de koffie

Mille-feuille met mokka, peer en hazelnoot – €6

Bij de thee

Citroentaart met merengue en framboos – €6

Instagram @byflippnl
Facebook @byflippnl