by FLIPP

Ontdek het menu dat chef Florian van Dillen en zijn team hebben samengesteld. Wisselende seizoensgerechten afgewisseld met klassiekers.

Oesters

Gillardeau special

€6 per st. / €15 per 3st / €27,5 per 6st

Juina Special

creuses – €4,5 per st. / €12 per 3st / €22 per 6st

keuze uit:
– naturel
– tomaat, rode peper en koriander
– rabarber, gezouten citroen en roos
– komkommer, groene kruiden en groene appel

Appetizers

Gevuld eitje, met

– noordzeekrab, ponzu en avocado – €9
– artisjok, olijf en truffel (vegetarisch) – €7
– supplement Anna Dutch kaviaar 5 gram  – €9

Getoast brioche, met

– gerookte paling, roomkaas en yuzu – €8
– terrine foie gras, appel en meiknol – €8

Tartaar van ossenhaas

zwarte bonensaus, bosui en ei – €11

Rauw gemarineerde tonijn

sesam, mango en emping – €11

Voorgerechten

Gebrande langoustine

gehakte oester, venkel en avocado – €20

Steak tartaar van kalfshaas

krokante aardappel, gevogeltelever crème en pickles – €18

Gepekelde zalm

sesam, basilicum en misocrème – €15

Carpaccio van ossenhaas

asperge, spek en truffelpecorino – €18
– supplement lever krullen – €5

Rauw gemarineerde dorade

gazpacho, vlierbloesem en chorizo-olie – €18

Langoustine bouillon

beukenzwam, kokos en gember – €15

Burrata (v)

salsa van tomaat, basilicum en citroen – €14

Hoofdgerechten

Schol op de graat

paella, octopus en jus van Hollandse garnalen – €26

Tournedos Rossini

krokant brioche, gebakken lever,
verse truffel en Madeira jus – €32

Gebakken griet

asperge, eidooier en gerookte boter – €28

Côte de boeuf

sjalot, gepofte knoflook en braadjus
±850 gram (2 pers) – €37,5 p.p.

Kabeljauw en gepocheerde oester

knolselderij, dragonolie en beurre blanc – €26

Maïshoenfilet

5 spice, mais en kippenjus met popcorn – €26

Gepocheerde kreeft

kort gegrild, zomergroenten en kreeftenjus
half €22 / heel €38

Tortellini (v)

shiitake, salie en parmezaanjus – €22
– supplement truffel – €7,5

Sides

Frites

– portie frites – €5
– met truffel en parmezaan – €8

Kropsla

met asperge, gekookt eitje en snijboonvinaigrette – €5

Groenten

knapperige groenten met soja en limoen – €7
asperge Flamande – €9

Patisserie

Soufflé citrus

aardbei, witte chocolade en dragon – €12

Crème brûlée

pistache, perzik en vlierbloesem – €11

Dame blanche

pure chocolade, vanille en room – €10

Avocado

hangop, komkommer en kokos – €12

Kaas van ‘Het Kaasatelier’

appelstroop, notenbrood en kweepeer – €15

Bij de koffie

Mille-feuille met mokka, peer en hazelnoot – €6,5

Bij de thee

Citroentaart met merengue en framboos – €6,5

Vanwege het gebruik van dagverse en seizoensgebonden producten kan het zijn dat er wijzigingen ontstaan ten opzichte van onze online menukaart, wij zorgen ten alle tijden voor een passend alternatief.
Instagram @byflippnl
Facebook @byflippnl