Geniet van fine dining. Geniet van MARA. Geniet van het menu dat Florian van Dillen samen met zijn team creëert. Vers, puur, ambachtelijk en licht verteerbaar. Elk seizoen nieuw en volledig op eigen wijze.
Lunchkaart
Getoast Brioche
Paling – Asperge – Roomkaas – 14,5
Vegetarische tartaar – Cashewnoten – Pickles – Truffel – 12,5
Oester
1 stuk – 4,5
3 stuks – 12
6 stuks – 22
Jamon Ibérico
17,5
Zuurdesem
Twee boters – 5
Kaas
Seizoen selectie van het Kaasatelier – 16
Salade Asperge
Vegetarisch – 18,5
Land – 18,5
Zee – 18,5
Drinkt u geen alcohol óf slaat u liever een dagje over? Vraag dan naar ons alcoholvrije arrangement.
Heerlijk in combinatie met onze gerechten, op basis van vers gemaakte groente & fruitsappen en ferments.
ONTHEROCKX by FLIPP
Wist u dat u op vrijdag en zaterdag na het diner
terecht kunt in onze bar voor een heerlijke
after dinner cocktail?
Lunchmenu 3-gangen
49
Lunchmenu 4-gangen
59
Als u bij ons komt lunchen ontvangen wij u met zonnig weer in onze prachtige binnentuin. Voor de lunch kunt u gebruik maken van de hierboven gepresenteerde kaart. Daarnaast bieden wij een 3 of 4 gangen lunchmenu aan met door de chef geselecteerde gerechten. Luncht u liever wat uitgebreider, dan is onze dinerkaart ook tijdens de lunch voor u beschikbaar.
Vanwege het gebruik van dagverse en seizoensgebonden producten kan het zijn dat er wijzigingen ontstaan
ten opzichte van onze online menukaart, wij zorgen ten alle tijden voor een passend alternatief.